Bruiloft verjaardag hout Sign – jaar maanden weken dagen uren minuten van het huwelijk – aangepaste – 60e verjaardag partij – 50e verjaardag

Bruiloft verjaardag hout Sign – jaar maanden weken dagen uren minuten van het huwelijk – aangepaste – 60e verjaardag partij – 50e verjaardag


Dit mooie verjaardag teken is gekleurd in een donkere walnut afwerking en de hand geschilderd tot in de perfectie. Het komt verzegelde voor lange levensduur en is ook klaar om op te hangen! Message ons met uw aanpassingen na aankoop-of-deelnemen aan de opmerking aan verkoper vak: Vlekken kleur: Dark Walnut (hierboven afgebeeld), schuur hout (medium), Red Mahogany (donker met roodachtige tint) of Puritan Pine (licht) Tekstkleur Kleur van het hart Aantal jaren, namen en datum van de verjaarda…

Categories:   Huwelijk Tips

Comments